festiviteiten
100 jaar woudkapel

 

Dit jaar bestond de Woudkapel 100 jaar en dat werd groots gevierd. Maandenlang vonden er feestelijke activiteiten plaats om onze geschiedenis én toekomst te vieren!

Er vond een tweedaags festival plaats op 13 en 14 maart. Het Festival der Bespiegeling dat gevuld was met een rijk programma. Zowel bekende gezichten als nieuwe bezoekers vonden deze dagen de weg naar onze kapel.
Ook was er het Stabat Mater. Een groots en verbindend succes waar nu nog over nagepraat wordt.
In de Woudkapel was de foto-expositie te bewonderen waarin zinzoekers, die al jarenlang met de Woudkapel verbonden zijn, belicht werden.
In het voorjaar was de speciale kunstroute door Bilthoven te bewonderen. Verschillende kunstenaars maakten bijzondere werken, ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan, waarin het thema ‘Bespiegeling’ centraal stond.
Op 3 en 4 juni sloten we het eeuwfeest feestelijk af. Het was een zonnig weekend waarin bezoekers de begeleide kunstroute konden volgen, gingen schatgraven in zichzelf onder de bezielende leiding van Annemiek Schrijver en een waanzinnig slotconcert plaatsvond.
Op 4 juni sloot onze inspirator, Madelief Brok, het eeuwfeest af met een zondagsviering waarna er een feestelijke lunch was voor de vrienden en leden.

We kijken terug op een prachtige viering van ons 100-jarig bestaan. We hebben enorm genoten van alle enthousiaste reacties die we ontvingen, de bijzondere gesprekken die we voerden en de verbinding die in alles voelbaar werd. We willen een ieder die meehielp aan het mogelijk maken van dit eeuwfeest én een ieder die het met ons mee kwam vieren enorm bedanken.
We zien uit naar een bloeiende toekomst samen. Houd onze agenda in de gaten want ook in het nieuwe seizoen bieden we een verrijkend programma in onze kapel!

Sponsors