Zondagactiviteiten

Elke zondagochtend van 10.30 – 11.30 uur kun je in De Woudkapel terecht voor bezinning, bezieling, ontmoeting en muziek. Op deze – vrij toegankelijke – bijeenkomsten doen heel diverse sprekers en begeleiders hun verhaal: van religieuze humanisten, filosofen, wetenschappers en kunstenaars tot gastpredikanten uit de vrijzinnige richting.

Op alle eerste en derde zondagen van de maand is er een dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Elke tweede zondag van de maand houdt een bijzondere spreker, filosoof, publicist of kunstenaar een verhaal over zijn of haar ideeën of werk. Dit wordt omlijst met klassieke muziek van jonge musici. Er is ook gelegenheid voor vragen of een gesprek met de spreker.
Zie Bezinnen op zondag met…

De laatste zondag van de maand staat in het teken van OntMoeten, de aanwezigen met elkaar of met een bijzondere gast. Hier wordt samen gedacht en gesproken rond een vraag, of juist in stilte gemediteerd of gereflecteerd.
Zie Ontmoeten op zondag met….
Op deze ochtend wordt de bijeenkomst niet standaard gestreamd, soms echter wel.

Alle sprekers kun je vinden op de website onder programma.
De activiteiten staan altijd open voor alle belangstellenden

Streamen en teksten
Voorlopig zijn alle bijeenkomsten op zondagochtend (behalve Ontmoeten) ook via livestream te bekijken via de knop Uitzendingen op de homepagina of onderstaande link. Je kunt ze ook op een later tijdstip terugkijken. Indien voorhanden kun je het programma / de liturgie een dag tevoren middels de link hieronder downloaden en eventueel afdrukken.

Zondag 12 maart, 10:30 – 11:30 uur – Dienst met Roos Ritmeester.
Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.

Klik hier voor de livestream en/of eerdere uitzendingen van de zondagactiviteiten.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!