Elke zondagochtend van 10.30 – 11.30 uur kun je in De Woudkapel terecht voor bezinning, bezieling, ontmoeting, verstilling en muziek.
Op deze vrij toegankelijke bijeenkomsten doen diverse sprekers en begeleiders hun verhaal: van religieuze humanisten, filosofen, wetenschappers en kunstenaars tot gastpredikanten uit de vrijzinnige richting.

Iedere eerste en derde zondag van de maand is er een dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting. Deze diensten worden geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Elke tweede zondag van de maand staat in het teken van ‘bezinnen’ en houdt een bijzondere spreker, filosoof, publicist of kunstenaar een verhaal over zijn of haar visie en werk.
Deze ochtenden zijn omlijst met klassieke muziek van jonge musici. Er is ook gelegenheid voor vragen of een gesprek met de spreker.

De 7 laatste zondagen van de maand (m.u.v. 31 december 2023) staat elke viering een profeet/profetes of mysticus/mystica centraal. Samen lezen we over haar/zijn leven en in zijn/haar werk.  We maken ruimte voor stilte om te bezinnen maar stellen ook vragen aan elkaar om elkaar te ontmoeten. Deze bijeenkomsten worden niet gestreamd.

Deze zondagsdiensten kun je vinden in onze agenda.

Streamen en teksten
De bijeenkomsten op zondagochtend (behalve de laatste zondag van de maand) zijn ook via een livestream te bekijken. Dit kan via de knop ‘Uitzendingen’ op de homepagina of via onderstaande link. Je kunt de stream ook op een later tijdstip terugkijken (tot maximaal 2 maanden na opname).
Indien voorhanden kun je de liturgie / het programma een dag vooraf middels de link hieronder downloaden en eventueel afdrukken.

Zondag 16 juni – dienst met Martijn Rozing
Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!