Zalen

De Woudkapel bestaat uit een Kapel, een grote- en een kleine zaal. Deze zijn geschikt voor lezingen, vergaderingen, concerten, religieuze- of filosofische bijeenkomsten, presentaties, cursussen, orkestrepetities. Alle activiteiten die er plaatsvinden moeten passen bij het karakter van De Woudkapel en bij de woonwijk waarin het gebouw staat. Hiervoor zijn gebruiksregels opgesteld. In verband met de coronamaatregelen gelden aangepaste maatregelen. Klik hier: verhuurvoorwaarden en gebruiksregels. De Woudkapel is door de gemeente De Bilt aangewezen als trouwlocatie. De kapel wordt regelmatig gebruikt voor uitvaarten. Je kunt hieronder direct reserveren. Voor meer informatie: e-mail verhuur@woudkapel.nl.

De kapel

De kapel telt maximaal 150 zitplaatsen. De kapel leent zich naar aard en inrichting goed voor een concert – er staat een vleugel -, een presentatie, lezing of een voorstelling. De kapel is officiële trouwlocatie en ook geschikt voor uitvaarten.
De kapel beschikt over een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. Ook  kan een podium worden opgebouwd.
In de kapel is een Yahama C5 vleugel beschikbaar.
De Woudkapel maakt voor catering gebruik van de diensten van James Catering, Bert en Brigitte Tuls, tel. 06 531 73 939, e-mail: info@james-catering.nl. Voor catering kan een huurder rechtstreeks afspraken met James Catering maken. Het inhuren van een derde cateraar en/of het meebrengen van eigen consumpties (afgezien van koffie en thee) is niet toegestaan.

Huurprijs van de kapel € 350,- per dagdeel.

Naast de huurprijs wordt bij reservering van de kapel vanaf 1 januari 2023 een energietoeslag in rekening gebracht van € 75,- per dagdeel. Indien de gebruiker vooraf uitdrukkelijk aangeeft dat verwarming van de kapel niet nodig is, dan vervalt deze toeslag.
Huurprijs van de kapel bij een uitvaart of huwelijk: € 500,-; incl. grote en kleine zaal € 600,-
Gebruik van livestream: € 120,-
Gebruik van podiumdelen: € 100,-
Huur vleugel excl. stemmen: € 120,-

Voor het gebruik en stemmen van de vleugel, en het gebruik van livestream-faciliteit en de installatie van een podium dienen afspraken via de verhuurcoördinator te worden gemaakt. Kosten van de ondersteuning daarbij zijn voor rekening van de huurder.
Aanwezigheid van technische ondersteuning (verplicht bij uitvaart/huwelijk): € 75,-

De grote zaal

De grote zaal telt ongeveer 40 zitplaatsen. De zaal is flexibel in te richten en  te gebruiken als bijvoorbeeld leslokaal of vergaderruimte.  Ook is deze zaal geschikt om te musiceren. Er staat een vleugel.

De zaal beschikt over een versterker, een whiteboard en een beamer met scherm. Gebruik van de vleugel alleen na overleg met de verhuurcoördinator.
De Woudkapel maakt voor catering gebruik van de diensten van James Catering, Bert en Brigitte Tuls, tel. 06 531 73 939, e-mail: info@james-catering.nl. Voor catering kan een huurder rechtstreeks afspraken met James Catering maken. Het inhuren van een derde cateraar en/of het meebrengen van eigen consumpties (afgezien van koffie en thee) is niet toegestaan.

Huurprijs van de grote zaal € 125,- per dagdeel.
Huur vleugel excl. stemmen € 60,00.
Voor het gebruik en stemmen van de vleugel, dient een afspraak via de verhuurcoördinator te worden gemaakt.

De kleine zaal

De kleine zaal heeft maximaal 20 zitplaatsen. De ruimte is flexibel in te richten en leent zich voor cursussen, vergaderingen of intiemere bijeenkomsten zoals een meditatie. Er is een versterker, beamer met scherm en een whiteboard aanwezig. Deze zaal beschikt over een eigen koffie- en theepantry.

Huurprijs van de kleine zaal € 75,- per dagdeel.