Zalen

De Woudkapel verhuurt de kapel, een grote- en een kleine zaal. Deze zijn geschikt voor lezingen, vergaderingen, concerten, religieuze- of filosofische bijeenkomsten, presentaties, cursussen, orkestrepetities, huwelijken en uitvaarten. Alle activiteiten die er plaatsvinden moeten passen bij het karakter van De Woudkapel en bij de woonwijk waarin het gebouw staat. De Woudkapel is door de gemeente De Bilt aangewezen als trouwlocatie. De kapel wordt regelmatig gebruikt voor uitvaarten. U kunt hieronder direct reserveren. Meer informatie: email verhuur.woudkapel@gmail.com

De kapel

De kapel telt maximaal 200 zitplaatsen. De kapel leent zich naar aard en inrichting goed voor een concert – er staat een vleugel -, een grotere presentatie, lezing of een voorstelling. De kapel is ook geschikt als locatie bij een huwelijk of uitvaart.

De kapel beschikt over een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. Ook zijn er podiumdelen beschikbaar. Instructie en hulp door een technisch medewerker van De Woudkapel is hier noodzakelijk. De huurder van de kapel kan gebruik maken van de professionele keuken om zelf te cateren of een cateraar in te huren.

Huur per dagdeel: € 245,- Bij meer dan 10 keer huren € 220,- per dagdeel.
Huur bij een uitvaart of huwelijk: € 500,-; incl. grote en kleine zaal € 600,-
Aanwezigheid van technische ondersteuning (verplicht bij uitvaart/huwelijk): €75,-

Huur gestemde vleugel: € 120,-

De grote zaal

De grote zaal telt ongeveer 40 zitplaatsen. De zaal is flexibel in te richten en is te gebruiken als leslokaal, als vergaderruimte of als een ruimte voor een bijeenkomst. Ook is deze zaal geschikt als orkestruimte; er staat een vleugel.

De zaal beschikt over een versterker, een whiteboard en een beamer met scherm. De huurder van de grote zaal kan gebruik maken van de naastgelegen keuken om zelf te cateren of een cateraar in te huren.

Huurprijs € 66,- per dagdeel.

Bij meer dan 10 keer huren € 60,- per dagdeel.

De kleine zaal

De kleine zaal telt maximaal 20 zitplaatsen. De ruimte is flexibel in te richten en leent zich voor cursussen, vergaderingen of intiemere bijeenkomsten zoals een meditatie.

Er is een versterker, beamer met scherm en een whiteboard aanwezig. Deze zaal beschikt over een eigen koffie- en theepantry.

Huurprijs € 50,- per dagdeel.

Bij meer dan tien keer huren € 45,- per dagdeel.