Zalen

De Woudkapel bestaat uit een Kapel, een grote- en een kleine zaal. Vanwege aanpassingen i.v.m. de coronamaatregelen worden momenteel alleen de Kapel en de grote zaal verhuurd. Deze zijn geschikt voor lezingen, vergaderingen, concerten, religieuze- of filosofische bijeenkomsten, presentaties, cursussen, orkestrepetities. Alle activiteiten die er plaatsvinden moeten passen bij het karakter van De Woudkapel en bij de woonwijk waarin het gebouw staat. Hiervoor zijn gebruiksregels opgesteld. In verband met de coronamaatregelen gelden aangepaste maatregelen. Klik hier: gebruiksregels. De Woudkapel is door de gemeente De Bilt aangewezen als trouwlocatie. De kapel wordt regelmatig gebruikt voor uitvaarten. U kunt hieronder direct reserveren. Meer informatie: email verhuur.woudkapel@gmail.com

De kapel

De kapel telt normaliter maximaal 200 zitplaatsen. In verband met aanpassingen vanwege de coronamaatregelen zijn nu ongeveer 60 zitplaatsen beschikbaar. De kapel leent zich normaliter naar aard en inrichting goed voor een concert – er staat een vleugel -, een presentatie, lezing of een voorstelling.

De kapel is officiële trouwlocatie en ook geschikt voor uitvaarten.

De kapel beschikt over een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. Ook zijn er podiumdelen beschikbaar. Instructie en hulp door een technisch medewerker van De Woudkapel is hier noodzakelijk. De Woudkapel beschikt over een eigen cateraar en deze kan tegen betaling worden ingeschakeld voor de catering. Voor het gebruik van de keuken dient vooraf overleg gepleegd te worden met de cateraar.
Cateraar: James Catering, Bert en Brigitte Tuls, tel. 06 531 73 939, e-mail: info@james-catering.nl

Huurprijs tot 1 oktober € 245,- per dagdeel. Bij meer dan 10 keer huren € 220,- per dagdeel.
Huur bij een uitvaart of huwelijk: € 500,-; incl. grote en kleine zaal € 600,-
Aanwezigheid van technische ondersteuning (verplicht bij uitvaart/huwelijk): € 75,-

Huur gestemde vleugel: € 120,-
Gebruik van livestream: € 120,-

De grote zaal

De grote zaal telt normaliter ongeveer 40 zitplaatsen. In verband met aanpassingen i.v.m. de coronamaatregelen zijn momenteel in de grote zaal 20 plaatsen beschikbaar. De zaal is flexibel in te richten en is te gebruiken als leslokaal, als vergaderruimte of als een ruimte voor een bijeenkomst. Ook is deze zaal geschikt als orkestruimte; er staat een vleugel.

De zaal beschikt over een versterker, een whiteboard en een beamer met scherm. De Woudkapel beschikt over een eigen cateraar en deze kan tegen betaling worden ingeschakeld voor de catering. Voor het gebruik van de keuken dient vooraf overleg gepleegd te worden met de cateraar.
Cateraar: James Catering, Bert en Brigitte Tuls, tel. 06 531 73 939, e-mail: info@james-catering.nl

Huurprijs tot 1 oktober € 66,- per dagdeel. Bij meer dan 10 keer huren € 60,- per dagdeel.

De kleine zaal

Normaliter is in de kleine zaal ruimte voor maximaal 20 zitplaatsen. In verband met aanpassingen i.v.m. de coronamaatregelen zijn momenteel in de kleine zaal ongeveer 10 plaatsen beschikbaar.
De ruimte is flexibel in te richten en leent zich voor cursussen, vergaderingen of intiemere bijeenkomsten zoals een meditatie. Er is een versterker, beamer met scherm en een whiteboard aanwezig. Deze zaal beschikt over een eigen koffie- en theepantry.

Huurprijs tot 1 oktober: € 50,- per dagdeel. Bij meer dan tien keer huren € 45,- per dagdeel.