Vacatures

De Woudkapel in Bilthoven zoekt een communicatiemedewerker voor 5-8 uur per week

De Woudkapel in Bilthoven is een prachtige ‘Plek van Bespiegeling’ waar al een eeuw lang vrijdenkers en zinzoekers elkaar ontmoeten. Waar mensen bij elkaar komen om te luisteren naar een goed verhaal, een gesprek voeren over een inspirerend boek of zich bezinnen tijdens een lezing. Een plek waar mensen samen stil zijn, mediteren, zingen of genieten van een muzikaal programma. Hier wordt de drukke buitenwereld even afgezet en is er ruimte voor reflectie en ontmoeting…

Ben jij degene die hieraan wil bijdragen?
We zoeken een enthousiaste medewerker die ons mooie maandprogramma onder de aandacht brengt van het publiek, die de publiciteit regelt en de nieuwe (social) media en de website goed kan inzetten. Die ook meedenkt over het aantrekken van nieuwe publieksgroepen. Je doet dit in samenwerking met onze Inspirator en, een vaste webbeheerder en vormgeefster, in opdracht van de programmacoördinator. Met elkaar maken we van De Woudkapel een bruisende plek in de regio!

Heb je affiniteit met het programma van De Woudkapel, ben je 5-8 uur per week beschikbaar, woon je in de regio en ben je tevreden met een bescheiden uurtarief* voor deze mooie en zinvolle taak? Meld je dan graag bij ons!

Wat we vragen
Organisatietalent; kennis en ervaring met inzet van (nieuwe) media; ervaring met opzetten en uitvoeren van een pers- en p.r.-beleid; ervaring met tekstschrijven en met (web)redactie.

De functie is zelfstandig en grotendeels op eigen tijd in te vullen. Hierin dien je wel rekening te houden met eventuele deadlines van bijvoorbeeld advertenties die tijdig aangeleverd moeten worden én heb je geregeld overleg met de mensen met wie je samenwerkt.

Ben je enthousiast en wil je reageren? Stuur je motivatie en CV dan liefst z.s.m. en uiterlijk vóór 1 juli 2024 naar: Nelleke Metselaar nelleke@woudkapel.nl

*Op ZZP-basis is ons uurtarief € 45,- exclusief BTW.

——————————–

Vrijwilligersvacatures

De Woudkapel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Alle activiteiten van de Woudkapel worden hoofdzakelijk geïnitieerd en uitgevoerd door leden en vrienden. De Woudkapel kan ook jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken!

Als vrijwilliger werk je samen met anderen in kleine commissies of werkgroepen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het organiseren en uitvoeren van het activiteitenprogramma (zondagochtenden, filmavonden, lezingen, meditatie) of de bediening van de techniek tijdens een activiteit. Ook het onderhoud van het gebouw en de tuin wordt door vrijwilligers gedaan.

Je werkt altijd samen met andere leden of vrienden waardoor je elkaar en de Woudkapel beter leert kennen. Bij de meeste activiteiten ben je enkele uren per maand bezig. En natuurlijk heb je gratis toegang tot de activiteiten waar je je bijdrage aan levert.

Op dit moment hebben wij dringend behoefte aan enkele vrijwilligers die:

  • de wandelgroep komen versterken die regelmatig wandelingen organiseert
  • willen helpen bij de ontvangst van bezoekers en het schenken van drankjes
  • die de techniek (beeld en geluid) kunnen bedienen tijdens activiteiten

Ten slotte zoeken we een gastvrouw/gastheer die voor enkele uren per week huurders in de Woudkapel ontvangt en wegwijs maakt. En daarbij een oogje in het zeil wil houden op het gebouw en de faciliteiten. Voor deze laatste functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar van max € 190,- per maand.

Vind je het fijn om je ideeën kwijt te kunnen, samen met mensen te werken aan een mooi programma en een mooie organisatie? Meld je dan – of vraag meer informatie  – bij secretaris@woudkapel.nl.
Door het werk van vele betrokkenen – misschien van jou? – kan de Woudkapel de volgende eeuw in!