Vacatures

Vrijwilligersvacatures

De Woudkapel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Alle activiteiten van de Woudkapel worden hoofdzakelijk geïnitieerd en uitgevoerd door leden en vrienden. De Woudkapel kan ook jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken!

Als vrijwilliger werk je samen met anderen in kleine commissies of werkgroepen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het organiseren en uitvoeren van het activiteitenprogramma (zondagochtenden, filmavonden, lezingen, meditatie) of de bediening van de techniek tijdens een activiteit. Ook het onderhoud van het gebouw en de tuin wordt door vrijwilligers gedaan.

Je werkt altijd samen met andere leden of vrienden waardoor je elkaar en de Woudkapel beter leert kennen. Bij de meeste activiteiten ben je enkele uren per maand bezig. En natuurlijk heb je gratis toegang tot de activiteiten waar je je bijdrage aan levert.

Op dit moment hebben wij dringend behoefte aan enkele vrijwilligers die:

  • de wandelgroep komen versterken die regelmatig wandelingen organiseert
  • willen helpen bij de ontvangst van bezoekers en het schenken van drankjes
  • die de techniek (beeld en geluid) kunnen bedienen tijdens activiteiten

Ten slotte zoeken we een gastvrouw/gastheer die voor enkele uren per week huurders in de Woudkapel ontvangt en wegwijs maakt. En daarbij een oogje in het zeil wil houden op het gebouw en de faciliteiten. Voor deze laatste functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar van max € 190,- per maand.

Vind je het fijn om je ideeën kwijt te kunnen, samen met mensen te werken aan een mooi programma en een mooie organisatie? Meld je dan – of vraag meer informatie  – bij secretaris@woudkapel.nl.
Door het werk van vele betrokkenen – misschien van jou? – kan de Woudkapel de volgende eeuw in!