Huren van de Woudkapel

De Woudkapel is een gemeentelijk monument. Het gebouw ligt in een prachtige, rustige wijk in Bilthoven. De kapel is gebouwd in 1924 in de stijl van de Amsterdamse school en wordt omringd door een groene tuin waarin ook een labyrint gelegen is.

Zodra je het terrein opstapt voel je dat je op een plek komt waar ruimte is voor de innerlijke wereld van de mens. Er heerst een bijzondere stilte.
In de Woudkapel zijn drie ruimtes te huur. Dit zijn de Kapel, de Grote zaal en de Kleine zaal. Klik op de betreffende ruimte voor specifieke informatie m.b.t. huurprijzen en -condities.

Deze ruimtes zijn te huur voor bijvoorbeeld lezingen, vergaderingen, concerten, vieringen, orkestrepetities, cursussen, rituelen en presentaties.
De Woudkapel is door de gemeente De Bilt aangewezen als trouwlocatie en wordt ook gebruikt voor uitvaarten.

De Woudkapel ligt centraal in Nederland. Je kunt gratis parkeren in de wijk rondom de Woudkapel.
De Woudkapel is rolstoeltoegankelijk. Een invalidetoilet is aanwezig.

Wil je graag een ruimte huren binnen de Woudkapel? Welkom!
Heb je vragen of wil je eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Tjeerd Mijnster via verhuur@woudkapel.nl.
Direct een ruimte reserveren? Dit kun je doen via ons reserveringssysteem.
De ruimtes zijn per dagdeel te huur. Dagdelen zijn van 8:30-12:00 uur, 13:00-16:30 uur en 18:30-22:00 uur.

Catering
De Woudkapel maakt voor de catering gebruik van de diensten van ‘James Catering’. Voor de catering kan de huurder rechtstreeks afspraken maken met ‘James Catering’.
De contactgegevens zijn:
Bert en Brigitte Tuls, tel. 06 531 73 939, e-mail: info@james-catering.nl.
Het inhuren van een derde cateraar en/of het meebrengen van eigen consumpties (afgezien van koffie en thee) is alleen in overleg toegestaan.