Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met Inez Hafkamp – Verbinding met jezelf

13 november 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
13 november 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Je zou kunnen stellen dat veel psychisch lijden voortkomt uit het verlies van verbinding met jezelf. Wanneer je (weer) in contact komt met wie jij werkelijk bent, vallen belemmerende patronen weg, zijn er antwoorden op al je vragen en wordt verbinding met anderen moeiteloos.
Maar de grote vraag is natuurlijk; hoe doe je dat, hoe kom je daar…?

De natuur kan ons op deze weg, terug naar onszelf, ondersteunen. Wij zijn onderdeel van de natuur, maar zijn dit contact door onze moderne manier van leven grotendeels verloren. Inez Hafkamp neemt je op deze ochtend mee in hoe zij deze weg is ingegaan, hoe de natuur op beslissende momenten geholpen heeft en vooral waardoor de natuur deze helende werking heeft.
De uit Japan afkomstige beweging van Bosbaden; het jezelf onderdompelen in de atmosfeer van het bos, geeft ons hierop veel antwoorden. Inez nodigt je uit een stukje mee te lopen…

Inez Hafkamp werkt als coach, therapeut bij AerreA (zorg voor zorgverleners), waar zij ook begeleide wandelreizen en Bosbaden-dagen voor verzorgt. Verder werkt zij bij Unlimited People als emotietherapeut binnen de Burn Out Poli en als geestelijk ondersteuner in Hospice de Schelp. Zij heeft een eigen praktijk waarbinnen zij al deze diensten aanbiedt: opstap.org. Van 1990 tot 2020 was zij als zangeres werkzaam bij de Nationale Opera in Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomst in de Woudkapel is er volop mogelijkheid tot interactie. En je kunt tussendoor genieten van live muziek; Jeanneke van Buul – Sopraan en Ad Broeksteeg – Piano.

Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust iemand mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DEZE BIJEENKOMST.
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

Voor in de agenda
De volgende bezinningsbijeenkomst is zondag 11 december om 10.30 uur met Hendrieke Geesink van het Utrechts Landschap.