Laden Programma

« Alle Programma

Ontmoeten op zondag – Universele eredienst met de Soefi’s – Soefi Gemeenschap Bilthoven

30 april 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Soeficentrum Regio Utrecht

Universele eredienst met de Soefi’s

Op deze OntMoetingszondag maak je kennis met een universele eredienst vanuit het soefisme. Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies als inspiratiebron en zoekt naar het ervaren van de bezieling in onszelf en in anderen.

Leven met aandacht voor de gewone handelingen van alledag: daarmee kun je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven toevoegen.
Soefi’s laten zich daarbij inspireren door muziek, poëzie en dans. Deelnemers lezen op deze ochtend teksten uit de geschriften van de grote wereldreligies en verder wisselen spreken, stilte en (live) muziek elkaar af.

“Soefisme is religie als je er religie van wilt maken,
filosofie, als je er wijsheid van wilt leren,
en mystiek als je geleid wilt worden bij het ontvouwen van je ziel.”

Meer informatie: www.soefi.nl

Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust een vriend(in) of familielid mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om even van gedachten te wisselen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan of in De Woudkapel.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”. Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-CODE VOLGT.