Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Ontmoeten op zondag – Universele eredienst met de Soefi’s, spreker: Martin van der Graaff

30 april 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
30 april 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Soeficentrum Regio Utrecht

Op deze OntMoetingszondag maak je (wellicht opnieuw) kennis met een universele eredienst vanuit het soefisme. Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies als inspiratiebron en zoekt naar het ervaren van de bezieling in onszelf en in anderen.

Leven met aandacht voor de gewone handelingen van alledag is belangrijk in het soefisme: daarmee kun je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven toevoegen. Soefi’s laten zich daarbij inspireren door muziek, poëzie en dans.

Bij de universele eredienst worden kaarsen aangestoken voor de grote religies en teksten uit hun heilige boeken gelezen. Daarnaast is er ruimte voor stilte en live muziek. Het thema van deze dienst is ‘Een nieuwe draai aan je leven’.

“Het is heel belangrijk om het magische in het alledaagse te ontdekken
en het alledaagse in het magische.”
Hazrat Inayat Khan

Meer informatie: www.soeficentrumutrecht.nl

Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust een vriend(in) of familielid mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om even van gedachten te wisselen.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar).
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan of in De Woudkapel.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!