Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Wandelkring 29 april mei – 25-jarige lustrumwandeling

29 april 2023

Gegevens

Datum:
29 april 2023
Evenementen Categorie:
Organisator:
Kaai Hanhart

In 1998 is de wandelkring opgericht ter gelegenheid van de toen 75-jarige Woudkapel. De eerste jaren is veel gewandeld in het buitenland. Inmiddels zijn de tochten dichter bij huis.
Op zaterdag 29 april vieren we ons 25-jarig lustrum met een wandeling naar Hollandsche Rading. We vertrekken om 10.30 uur bij de Woudkapel. De wandeling is 14 km.

Iedere tocht wordt voorafgegaan door een beginseltje. Dat kan een door een deelnemer voorbereid verhaal zijn, of gedicht of lied. Vaak wandelen we daarna een half uur in stilte.
De meeste mensen lopen mee om in contact te komen met anderen, voor gesprek of juist voor stilte en natuurlijk voor het wandelen in mooie gebieden. Kort gezegd rust de wandelkring op de volgende zaken; open, vriendschap, natuurbeleving, betekenis en avontuur.

De wandelkring staat open voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het gedachtegoed van de Woudkapel en die van wandelen houdt. Door aan de wandelkring deel te nemen, kun je de Woudkapel en de deelnemers leren kennen. De deelnemers stellen zich voor elkaar open.
Je bent welkom om twee keer als niet-lid mee te lopen. Daarna verzoeken we je je als lid of vriend van de Woudkapel bij ons aan te sluiten.

We reizen, indien gewenst, zoveel mogelijk gezamenlijk met het openbaar vervoer naar het startpunt.

Voor meer informatie omtrent vertrektijden en voor aanmelden kun je een mail sturen naar de coördinator, Kaai Hanhart: kaaihanhart@hotmail.com. Er zijn geen kosten voor deelname. De kosten voor eventuele overnachting, reizen, eten & drinken zijn voor eigen rekening.