Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Peter Nissen

21 augustus 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
21 augustus 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Peter Nissen (1957) groeide op in Midden-Limburg en studeerde theologie en kerkgeschiedenis aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na zijn promotie te Amsterdam was hij docent kerkgeschiedenis aan verschillende theologische opleidingen. Hij was successievelijk bijzonder hoogleraar Cultuur in Brabant aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg, hoogleraar kerkgeschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen en hoogleraar cultuurgeschiedenis van het christendom aan de Universiteit van Tilburg. Daarna hoogleraar cultuurgeschiedenis van de religiositeit aan de Radboud Universiteit Nijmegen en sinds 2012 hoogleraar spiritualiteitsstudies aan diezelfde universiteit.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Zondag 21 augustus, 10.30-11.30 uur – Dienst met Peter Nissen
KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST.
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!