Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Ellen Kruyt

14 augustus 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
14 augustus 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Ellen Kruyt (1954) is Coach voor Leven en Werk; extramuraal geestelijk verzorger, mindfulnesstrainer en gespreksleider bij ethische dilemma’s.
Zij volgde studies op het gebied van mens en gezondheid en mens en arbeid. Vervolgens maakte zij de ommezwaai naar de studie Theologie en Levensbeschouwing aan het OVP te Bilthoven en aan de Hogeschool Amsterdam. Tot slot volgde zij het Seminarie, wederom aan het OVP.
Na jarenlange ervaring in de zorg en het bedrijfsleven als verpleegkundige en HR-adviseur was zij als geestelijk verzorger ruim 10 jaar werkzaam binnen de verpleeghuissector (VVT) in Leiden. Trefwoorden in haar werk zijn: palliatieve zorg, dementie, rouw- en verlieservaringen, levensvragen.
Sinds januari 2021 is zij met veel plezier en passie werkzaam via haar eigen praktijk LEVEN met LEV. Daarnaast is zij verbonden aan het Centrum voor Levensvragen Zuid-Holland Noord. Naast individuele gesprekken gaat zij voor bij enkele vrijzinnige gemeenten in het land, in verpleeghuizen en geeft workshops en lezingen.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar.)
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!