Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met Gerdien de Wal

12 februari 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Het justitieel beleid, benaderd vanuit de menselijke kant, heeft Gerdien altijd getrokken, zowel in theorie als in de praktijk. Zij richtte zich in haar werk steeds op de mens met waarden als veiligheid, educatie en menswaardigheid.
Zij heeft een respectabel aantal functies bekleed, waaronder binnen de directie van diverse justitiële inrichtingen en bij de Dienst justitiële Inrichtingen in Den Haag.

Zij besloot haar carrière met het geven van adviezen, trainingen en interim klussen.
Samen met een medeauteur schreef zij het boek ‘Het Goud van de 55-plusser’ over het gebruik van lange jaren van ervaring voor nieuwe ontwikkelingen.

Gerdien heeft na haar opleiding op de Sociale Academie haar eerste praktijkervaring opgedaan bij Reclassering Nederland en daarna heeft zij nog  een vervolgstudie Master Public Management met succes afgerond. Zij is getrouwd en heeft één dochter.

Tijdens deze bijeenkomst in de Woudkapel is er volop mogelijkheid tot interactie. En je kunt tussendoor genieten van live muziek.
Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust iemand mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DEZE BIJEENKOMST.
Klik hier voor de livestream en/of eerdere uitzendingen.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Een vrijwillige bijdrage is echter van harte welkom. Dat kan via de QR-code onderaan maar is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”. Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!