Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met Ashmita Krishna Sharma

9 oktober 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
9 oktober 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Onze verborgen identiteit

Ieder van ons heeft een verhaal. Maar omdat we doorgaans slechts 10% van de mens zien, ontdekken we die verhalen vaak niet. Want de mens waar we ons niet in herkennen, is de mens die we liever uit de weg gaan.

Ashmita Krishna Sharma wil tijdens deze bijeenkomst met elkaar in gesprek gaan over het delen van verhalen waardoor we meer van die 90% ‘onder water’ kunnen zien. En waardoor de nieuwsgierigheid naar die ‘vreemde ander’ kan ontluiken.

“Ikzelf realiseerde me dat mijn culturele identiteit gelinkt aan mijn afkomst als Surinaams-Hindoestaanse
met Indiase voorouders, een deel van mijzelf was dat ik niet voldoende kon laten zien.
Het idee leefde dat dat niet gewaardeerd zou worden en dus zich beperkte tot wat Indiase liedjes
in de auto (waar niemand er last van heeft) en wat bezoekjes aan restaurant Krishna Vilas
(met het lekkerste vegetarische eten in Utrecht).
Maar door delen van jezelf weg te stoppen, ontneem je jezelf een deel
van je kracht, je authenticiteit, wie jij bent in het leven.”
– Ashmita Krishna Sharma – 

Ashmita is consultant en strateeg op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG). Ze heeft meer dan negen jaar aan werkervaring in verandermanagement bij grote organisaties als Shell, Deloitte en Mediq. De rode draad in haar carrière is het in staat stellen van mensen om hun authentieke zelf te zijn en een positieve impact te maken. Vanuit deze gedachte is Ashmita haar eigen adviesbedrijf gestart: Sparkling Gems.

Iedereen is welkom bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Neem gerust iemand mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.

Alvast voor in de agenda:
De volgende bezinningsbijeenkomst is dinsdag 18 oktober en gaat over ‘De menselijke maat’ met voormalig gevangenisdirecteur Frans Douw. Hier vind je meer informatie.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!