Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Stembevrijding met Rita de Groot-Schomaker

6 oktober 2022 20:00 - 21:30

€20,00

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. €20,00
Bestel kaarten

Welke klank leeft er in je en wil er gezongen worden?

In ieder mens leeft een diep verlangen zichzelf te laten horen en werkelijk gehoord te worden.
Vaak zijn in de loop van het leven overtuigingen ontstaan die dit vermogen blokkeren en die ons verhinderen ten volle te leven.
Laten klinken wat er in jou leeft, in het moment, door te zingen en klanken te maken is een zeer krachtige manier om je bewust te worden van de beperkingen van je persoonlijkheid en de verlangens van je ziel.
We laten de emoties en gevoelens vrij die zich aandienen en die via de stem naar buiten worden gedragen. Hoe een klank ook naar buiten komt, in harmonie of juist ongecensureerd. Hemels of schrapend. Iedere klank vertelt een verhaal en heeft ‘bestaansrecht’.

“Je natuurlijke stem heelt de verbinding tussen je hoofd, buik en hart.
Ik voel weer wie ik ben en ik voel wat ik wil; ik zie de stappen voor me die ik wil nemen.”
– Rita de Groot-Schomaker –

Door stembevrijding krijg je inzicht, kan er weer verbinding tot stand komen tussen hoofd en hart en kun je gaan leven vanuit pure bezieling en in vrijheid.
Bij deze (verkorte) stembevrijdingsworkshop gaan we bezig met lichaamswerk en oefeningen die tot klinken uitnodigen. Door middel van visualisatie-oefeningen en lichaamswerk helpt Rita je om in contact te komen met wat er op dit moment in je leeft en aandacht behoeft. Als je je stem laat klinken, kun je voelen dat jouw klanken op een bepaalde plaats in je lichaam resoneren. Je zingt jezelf zo door eventuele emotionele lagen heen.

Rita de Groot-Schomaker volgde de professionele opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie in Amsterdam, en de school voor leven en intuïtie in Amersfoort. En ze is wandelcoach in Driebergen. Voor meer informatie zie haar website. 
Op 25 september gaf Rita een inleiding op haar werk in de Woudkapel. In deze workshop is er ruimte om in een kleine groep de diepte in te gaan.

Datum
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 oktober van 20 tot 21.30 uur.

Aanmelden en kosten
Iedereen is welkom hieraan deel te nemen. Er is plek voor maximaal 12 personen.
Deelname kost € 20,-. Je kunt je opgeven door de knop ‘Bestel kaarten’ bovenaan de pagina.