Laden Agenda

« Alle Agenda

Witte Donderdag – dienst en avondmaal met Marien van den Boom

28 maart 2024 20:00 - 21:00

Gegevens

Datum:
28 maart 2024
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Op Witte Donderdag  gaat onze zo vertrouwde en inspirerende ds. Marien van den Boom voor. Het belooft een prachtige dienst te worden mét dienst van de tafel en zorgvuldig uitgekozen muziek.

Marien van den Boom studeerde godsdienstwetenschap en theologie aan de Vrije Universiteit. Hij promoveerde op de invloed van het Europese denken binnen de moderne arabisch-islamitische filosofie. Tijdens zijn academische loopbaan doceerde hij in Amsterdam en Brussel met name over symboliek en filosofie in de grote wereldreligies. In China, Indonesië en het Midden-Oosten werkte hij als gastdocent en projectleider op het terrein van dialoog en de invloed van religie op economische en maatschappelijke ontwikkeling.

Jan Siemons bespeelt het orgel.
Donderdagavond van 20 tot 21 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst (op dit moment nog niet beschikbaar).
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!