Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Martine Wassenaar

7 april 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtenddienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Ds. Martine Wassenaar is sinds juli 2020 predikant van de vrijzinnige Uniekerk te ‘s Gravenzande. Ze heeft in Leiden theologie gestudeerd. Sinds 2008 werkte ze als geestelijk verzorger in Leiden en als Remonstrants/Vrijzinnig predikant te Boskoop en bij het Open Pastoraat in Gorinchem. Daarnaast heeft ze een eigen bureau: De Pleisterplaats als geestelijk verzorger in de eerste lijn. Daarvóór was zij werkzaam in de zorgsector als wijkverpleegkundige, beleidsmedewerker en coördinator klachtopvang in de gezondheidszorg en als coördinator mantelzorgondersteuning.
Zij woont in s’ Gravenzande. Haar drie volwassen kinderen zijn al een poosje de deur uit en er zijn momenteel 4 kleinkinderen.

Organist is Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst (op dit moment nog niet beschikbaar).
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!