Laden Agenda

« Alle Agenda

Dienst met Martine Wassenaar

7 april 2024 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
7 april 2024
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Martine Wassenaar werkt sinds zes jaar als geestelijk verzorger in het verpleeghuis Zuydtwijck en verzorgingshuis Haagwijk in Leiden. Daarvoor had zij diverse functies in de gezondheidszorg.
Zij studeerde in Leiden theologie, in diverse perioden in haar leven en werd aanvankelijk gastvoorganger bij de VVP. Na haar studie aan het Seminarie van de remonstranten in Leiden werd ze in 2012 beroepen in een kleine gemeente van Remonstranten en Vrijzinnigen in Boskoop. Zij combineert dat, tot haar volle tevredenheid, met het werk als geestelijk verzorger. Martine Wassenaar woont in Katwijk.

Organist is Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst (nog niet beschikbaar).
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-code volgt.