Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Wandelkring 14 en 15 oktober

14 oktober 2022 - 15 oktober 2022

Gegevens

Begin:
14 oktober 2022
Einde:
15 oktober 2022
Evenementen Categorie:
Organisator:
Kaai Hanhart

Ontmoeten, bezinnen en natuurbeleving

Sinds 25 jaar is er een wandelkring actief bij de Woudkapel. In het verleden zijn er zowel nationale als internationale wandeltochten georganiseerd die veelal via pelgrimspaden liepen. Er zijn tochten gemaakt langs kathedralen, basilieken en Boeddhistische tempels.
Het komende seizoen staan weer interessante routes op het programma.

Iedere tocht wordt voorafgegaan door een beginseltje. Dat kan een door een deelnemer voorbereid verhaal zijn, of gedicht of lied. Vaak wandelen we daarna een half uur in stilte.
De meeste mensen lopen mee om in contact te komen met anderen, voor gesprek of juist voor stilte en natuurlijk voor het wandelen in mooie gebieden. Kort gezegd rust de wandelkring op de volgende zaken; open, vriendschap, natuurbeleving, betekenis en avontuur.

De wandelkring staat open voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het gedachtegoed van de Woudkapel en die van wandelen houdt. Door aan de wandelkring deel te nemen, kun je de Woudkapel en de deelnemers leren kennen. De deelnemers stellen zich voor elkaar open.
Je bent welkom om twee keer als niet-lid mee te lopen. Daarna verzoeken we je je als lid of vriend van de Woudkapel bij ons aan te sluiten.

Het programma voor 2022

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober
Tweedaags wandelprogramma vanaf de Natuurvriendenhuis Bosbeek in Bennekom met overnachting. Dit wordt het zogenaamde 8-jes lopen; twee of meer wandelingen van max 8 km vanaf 1 punt, in dit geval de Bosbeek. Ook geschikt voor mensen die 1 etappe van maximaal 8 km willen lopen.

Woensdag 2 november
Allerzielentocht

Zaterdag 19 november
Wandelen rond Bilthoven

We reizen, indien gewenst, zoveel mogelijk gezamenlijk met het openbaar vervoer naar het startpunt.

Voor meer informatie omtrent vertrektijden en voor aanmelden kun je een mail sturen naar de coördinator, Kaai Hanhart: kaaihanhart@hotmail.com. Er zijn geen kosten voor deelname. De kosten voor eventuele overnachting, reizen, eten & drinken zijn voor eigen rekening.