Laden Programma

« Alle Programma

Wandeling met wandelgroep, Festival der bespiegeling

12 maart 08:30 - 10:00

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
08:30 - 10:00
Evenementen Categorie:
Organisator:

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,

Deze ochtend wordt er onder begeleiding van de wandelgroep van de Woudkapel een mooie wandeling gemaakt in de buurt van de Woudkapel. Het is een vroege ochtendwandeling waar we stil zullen zijn, een mooie tekst zullen lezen en natuurlijk met elkaar zullen praten en genieten van de natuur.

Sinds 25 jaar is er een wandelkring actief bij de Woudkapel. In het verleden zijn er zowel nationale als internationale wandeltochten georganiseerd die veelal via pelgrimspaden liepen. Er zijn tochten gemaakt langs kathedralen, basilieken en Boeddhistische tempels.

In het kader van het 100-jarig bestaan van de Woudkapel gaat de wandelgroep het Gelukkigerwijspad lopen in zeven etappes.

De eerste etappe lopen we op 13 mei van Amersfoort naar Maarn.
De tweede etappe lopen we 17 juni van Elst naar Rhenen.
De data van de derde etappe van Maarn naar Elst en de overige etappes worden later bekend gemaakt.

Iedere etappe wordt voorafgegaan door een beginseltje. Dat kan een door een deelnemer voorbereid verhaal zijn, of gedicht of lied. Vaak wandelen we daarna een half uur in stilte. De meeste mensen lopen mee om in contact te komen met anderen, voor gesprek of juist voor stilte en natuurlijk voor het wandelen in mooie gebieden. Kort gezegd rust de wandelkring op de volgende zaken; open, vriendschap, natuurbeleving, betekenis en avontuur.

Deze ochtend tijdens het Festival der Bespiegeling op 12 maart kan je kennis maken met de wandelgroep. Je bent vrij om eenmalig deze ochtend mee te lopen. Maar je kan daarna ook aansluiten om één of meerdere etappes van het Gelukkigerwijspad met de wandelgroep van de Woudkapel te gaan lopen.