Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Wandeling met wandelgroep, Festival der bespiegeling

12 maart 2023 08:30 - 10:00

€10,00

Gegevens

Datum:
12 maart 2023
Tijd:
08:30 - 10:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
Kosten:
v.a. €10,00
Bestel kaarten

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,

Via de knop ‘Bestel kaarten’ kun je in één keer al je gewenste activiteiten voor beide festivaldagen bestellen.

Deze ochtend wordt er onder begeleiding van de wandelgroep van de Woudkapel een mooie wandeling gemaakt in de buurt van de Woudkapel. Het is een vroege ochtendwandeling waar we stil zullen zijn, een mooie tekst zullen lezen en natuurlijk met elkaar zullen praten en genieten van de natuur.

Sinds 25 jaar is er een wandelkring actief bij de Woudkapel. In het verleden zijn er zowel nationale als internationale wandeltochten georganiseerd die veelal via pelgrimspaden liepen. Er zijn tochten gemaakt langs kathedralen, basilieken en Boeddhistische tempels.

In het kader van het 100-jarig bestaan van de Woudkapel gaat de wandelgroep het Gelukkigerwijspad lopen in zeven etappes.

De eerste etappe lopen we op 13 mei van Amersfoort naar Maarn.
De tweede etappe lopen we op 17 juni van Maarn naar Elst
De data van de derde etappe van Elst naar Rhenen en de overige etappes worden na de zomer gepland.

Iedere etappe wordt voorafgegaan door een beginseltje. Dat kan een door een deelnemer voorbereid verhaal zijn, of gedicht of lied. Vaak wandelen we daarna een half uur in stilte. De meeste mensen lopen mee om in contact te komen met anderen, voor gesprek of juist voor stilte en natuurlijk voor het wandelen in mooie gebieden. Kort gezegd rust de wandelkring op de volgende zaken; open, vriendschap, natuurbeleving, betekenis en avontuur.

Deze ochtend tijdens het Festival der Bespiegeling op 12 maart kan je kennis maken met de wandelgroep. Je bent vrij om eenmalig deze ochtend mee te lopen. Maar je kan daarna ook aansluiten om één of meerdere etappes van het Gelukkigerwijspad met de wandelgroep van de Woudkapel te gaan lopen.

Klik hier om terug te gaan naar het programma van zondag 12 maart.