Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Familietheater ‘Er was eens een Zieltje’, Festival der Bespiegeling

12 maart 2023 13:30 - 14:45

€7,50

Gegevens

Datum:
12 maart 2023
Tijd:
13:30 - 14:45
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Kosten:
v.a. €7,50
Bestel kaarten

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,
+ Google Maps

Via de knop ‘Bestel kaarten’ kun je in één keer al je gewenste activiteiten voor beide festivaldagen bestellen.

Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek ‘Er was eens een Zieltje…’ van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap.
Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt.

Bestseller ‘Het sprookje van de dood’
Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller ‘Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden? Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis?
In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent.
Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. Het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.

Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder.
Bekijk hier de teaser om een indruk te krijgen van Er was eens een Zieltje
Meer over de makers van Er was eens een zieltje

Klik hier om terug te gaan naar het programma van zondag 12 maart.