Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Vertelvoorstelling ‘Rijk van het Hart’, Festival der bespiegeling

11 maart 2023 13:30 - 14:30

€10,00

Gegevens

Datum:
11 maart 2023
Tijd:
13:30 - 14:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
Kosten:
v.a. €10,00
Bestel kaarten

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,
+ Google Maps

Via de knop ‘Bestel kaarten’ kun je in één keer al je gewenste activiteiten voor beide festivaldagen bestellen.

Verbinding met onze ware natuur herstellen
Een
spiritueel tweeluik over de ongewone tijd waarin we leven en hoe we de verbinding met onze ware natuur kunnen herstellen. Een voorstelling die niet alleen maar raakt aan de wereld buiten ons, maar ook metafoor is voor ons hoe we ons bewegen in ons eigen innerlijke rijk.

Angst en controle
De wereld wordt uitgedaagd. Het land is verdeeld. De mensen zijn verdeeld. Er is angst voor ziekten, aanslagen en ‘de ander’. Wie ben jij en wie wil je zijn als het erop aankomt?
De koning in het ene rijk regeert, maar weet eigenlijk ook niet meer precies waar hij mee bezig is en heerst vanuit angst en controle. De koningin uit het andere rijk heeft zich teruggetrokken achter de ijzeren poorten van haar paleis. Ze is vergeten waar de sleutels zijn.

Plek van vrede en rust
Tot het moment dat beiden zich ergens vaag herinneren dat er een plek moet zijn waar het vredig en rustig is. Die plek waar alles nog ongeschonden en heel is.
Hoe kom je daar en wat is een koninklijke weg?

Over Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door een vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen. Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt haar verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren.

Meer over: https://www.paulineseebregts.nl/

Klik hier om terug te gaan naar het programma van zaterdag 11 maart.