Laden Programma

« Gehele Programma

Ontmoeten op zondag – Stembevrijding met Rita de Groot-Schomaker

25 september 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Evenementen Tags:
, , ,

Organisator

communicatie@woudkapel.nl
E-mail:
communicatie@woudkapel.nl

Welke klank leeft er in je en wil er gezongen worden?

In ieder mens leeft een diep verlangen zichzelf te laten horen en werkelijk gehoord te worden.
Vaak zijn in de loop van het leven overtuigingen ontstaan die dit vermogen blokkeren en die ons verhinderen ten volle te leven.
Laten klinken wat er in jou leeft, in het moment, door te zingen en klanken te maken is een zeer krachtige manier om je bewust te worden van de beperkingen van je persoonlijkheid en de verlangens van je ziel.
We laten de emoties en gevoelens vrij die zich aandienen en die via de stem naar buiten worden gedragen. Hoe een klank ook naar buiten komt, in harmonie of juist ongecensureerd. Hemels of schrapend. Iedere klank vertelt een verhaal en heeft ‘bestaansrecht’.

Door stembevrijding krijg je inzicht, kan er weer verbinding tot stand komen tussen hoofd en hart en kun je gaan leven vanuit pure bezieling en in vrijheid.
Bij deze (verkorte) stembevrijdingsworkshop van een uur gaan we bezig met lichaamswerk en oefeningen die tot klinken uitnodigen. We sluiten af met het zingen van een of twee mantra’s.
Op donderdagavond 6 oktober geeft Rita een verdiepingsworkshop over stembevrijding. Zie voor verdere informatie het programma.

Rita de Groot-Schomaker volgde de professionele opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie in Amsterdam, en de school voor leven en intuïtie in Amersfoort. En ze is wandelcoach in Driebergen.

Iedereen is welkom aan deze gratis bijeenkomst deel te nemen. Neem gerust een vriend(in) of familielid mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om even van gedachten te wisselen.

“Je natuurlijke stem heelt de verbinding tussen je hoofd, buik en hart.”
“Ik voel weer wie ik ben en ik voel wat ik wil; ik zie de stappen voor me die ik wil nemen.”

Alvast voor in de agenda:
Op 6 oktober in de avond geeft Rita de Groot een verdiepingsworkshop over stembevrijding. Klik hier voor meer informatie.

De volgende ontmoetingszondag is 30 oktober en gaat over de ‘ontmoeting met het geheimvolle’ met Annemieke de Jong-Van Campen. Hier vind je meer informatie. (LINK VOLGT)

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

HIERONDER NIEUWE QR-CODE COLLECTE HUIDIGE MAAND NOG INVOEGEN