Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Petit Diner Pensant (VOL)

22 maart 17:30 - 20:30

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
17:30 - 20:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten
In verband met lagere kosten en het feit dat we in een pilotfase zitten kunnen we dit diner goedkoper aanbieden dan verwacht. Mensen die al kaartjes t.w.v. € 35,00 hebben gekocht krijgen bericht over teruggave van een deel van het betaalde bedrag.

Petit Diner Pensant met als gespreksthema de onbaatzuchtige liefde

Enige tijd geleden hadden we in de Woudkapel een bijzonder en zingevend diner.
Het Diner Pensant. Dit diner werd door de Woudkapel georganiseerd met de hulp van de “Stichting Stimulering Vrijzinnig Gedachtegoed” die de inleiders verzorgde.

Nu doen we het graag helemaal zelf! En introduceren we het Petit Diner Pensant.
Het diner is voor iedereen toegankelijk. Heeft u behoefte aan een avond met verdieping of iets speciaals te vieren met familie of vrienden… dan is dit diner misschien ook een bijzondere gelegenheid.

Wij gieten het Diner Pensant in een eigen vorm. In intieme kring, omlijst door kaarsen en een goed glas wijn gaan we in de kapel met zijn prachtige brandgeschilderde ramen een 3-gangendiner serveren met daaraan gekoppeld een gespreksthema.

Het Diner Pensant is een verrijkende samenvoeging van proeven onderzoeken en overpeinzen.  Aan tafel gaan we met elkaar in gesprek over het thema:

De onbaatzuchtige liefde… (bestaat deze wel?)

De avond wordt begeleid door Madelief Brok en Ietje Luiken.

Opgeven kan tot 18 maart 15.00 uur. Voor deze activiteit moeten er genoeg kaarten verkocht om het diner door te laten gaan.
Wij laten dat op 18 maart weten. 

Aanmelden en kosten
De toegangsprijs voor leden en niet-leden is verlaagd naar € 22,50 (was € 35,00). Dit is inclusief het 3-gangendiner en een glas wijn. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers. Je kunt je kaart bestellen via de knop Bestel kaarten boven aan deze pagina.
LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.