Laden Agenda

« Alle Agenda

Dienst met Martijn Rozing

22 september 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtenddienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Martijn Rozing (1971) studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek en werkt als geestelijk verzorger in een ziekenhuis. Ook verzorgde hij jarenlang cursussen over praktische filosofie. Hij ziet zichzelf als religieus humanist en voelt zich geïnspireerd door het mystieke christendom, de klassieke levenskunstscholen en oosterse spiritualiteit. Daarnaast vormen beeldende kunst, film en poëzie belangrijke inspiratiebronnen voor hem. Sinds 2021 is hij student aan het remonstrants seminarium waaraan hij binnenkort af zal studeren.

Organist is xx
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor het programma bij deze bijeenkomst (nog niet beschikbaar).
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-code volgt.