Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Marien van den Boom

4 september 2022 10:30 - 12:00

Gegevens

Datum:
4 september 2022
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Marien van den Boom studeerde godsdienstwetenschap en theologie aan de Vrije Universiteit. Hij promoveerde op de invloed van het Europese denken binnen de moderne arabisch-islamitische filosofie. Tijdens zijn academische loopbaan doceerde hij in Amsterdam en Brussel met name over symboliek en filosofie in de grote wereldreligies. In China, Indonesië en het Midden-Oosten werkte hij als gastdocent en projectleider op het terrein van dialoog en de invloed van religie op economische en maatschappelijke ontwikkeling.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Zondag 4 september, 10.30-11.30 uur – Dienst met Marien van den Boom
KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST.
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!