Laden Agenda

« Alle Agenda

Mantelzorg vergroot het leven uit

10 oktober 20:00 - 22:00

Gegevens

Datum:
10 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

Mantelzorg vergroot het leven uit. Onderlinge liefde en verbinding kunnen sterker worden. Zorgen roept zingeving op en geeft vervulling, maar ook irritatie, gemis, schaamte of schuld. En vaak vermoeidheid, eenzaamheid, overbelasting, stress. In deze interactieve workshop vertelt auteur en trainer Mieke Degenaar ontroerende en intieme verhalen over haar ervaringen als mantelzorger en die van andere mantelzorgers en zorgprofessionals.

We worden uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over zorg in familieverband en hoe je mantelzorg in complexe of langdurige situaties volhoudt. We staan stil bij compassie, een helende kwaliteit die ons helpt om door de woelingen van het leven te laveren en open en opgewekt te zorgen zonder in de zwaarte van ziekte en pijn weg te zakken.

Mieke Degenaar beschrijft in haar boek ‘Een bron van zorg’ herkenbaar intieme en ontroerende verhalen van tientallen mantelzorgers en zorgprofessionals. Ze schrijft levendig van binnenuit en is dubbele ervaringsdeskundige, ze zorgde o.a. voor haar man én werkte 40 jaar in de zorg als therapeut, trainer projectleider en directeur.
Dit boek helpt mantelzorgers en professionals om zo licht mogelijk te zorgen, het bevat veel handvatten en achtergronden over relationele en liefdevolle zorg.
Klik hier voor meer informatie.

Een inspirerende avond voor mantelzorgers en professionals van alle leeftijden.

Datum
Donderdag 10 oktober van 20:00 – 22:00 uur.

Kosten en aanmelden
Leden betalen € 7,50 *
Niet-leden betalen € 12.50
Wil je meedoen? Meld je aan door een kaart te kopen via de knop Bestel kaarten.

* Je kunt lid of Vriend zijn van de Woudkapel. Wil je lid worden, of je ‘Vriend’schap omzetten naar een lidmaatschap, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.