Laden Programma

« Alle Programma

Dienst met Madelief Brok

4 juni 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Op zondag vier juni is de afsluiting van ons jubileum. Op het moment van dit schrijven liggen alle activiteiten nog voor ons: het Festival der bespiegeling, de prachtige kunstroute, de dichtersavond, de paasviering en natuurlijk de slotdag op 3 juni.

Tijdens de liturgische viering op 4 juni kijken we terug, zijn we in het nu en blikken we vooruit. Honderd jaar Woudkapel, wat hebben wij te geven en wat hebben wij te ontvangen?

Deze zondag gaat onze eigen inspirator voor in de viering op zondagochtend. Madelief deed haar eerste studie, antropologie, in Nijmegen, waarna ze haar bevoegdheid haalde voor het vak maatschappijleer. Ze stond ruim tien jaar voor de klas. Gedurende deze periode volgde ze nog twee studies: de opleiding tot regisseur aan de toneelschool van Maastricht en daarna het Remonstrants Seminarium. Madelief gaat regelmatig voor in verschillende vrijzinnige gemeenschappen.

“Zelfs als alles instort, zullen we ons verzamelen rond een vuurtje,
wachtend op het moment dat iemand begint te zingen, dansen, of vertellen.“
(Marjolijn van Heemstra, theatermaakster en schrijfster)

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Na afloop is er koffie en thee.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”. Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-code volgt.