Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Lezing Fokke Obbema, 11 maart

11 maart 2022 20:00 - 22:00

€12,50

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
Bilthovense Boekhandel
Kosten:
v.a. €12,50
Bestel kaarten

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,

In het vervolg van de succesvolle interviewreeks ‘De zin van het leven’ stelt Fokke Obbema aan zijn inspirerende gesprekpartners de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’

‘Een zinvol leven’ is Fokke Obbema’s nieuwste beschouwende boek. ‘Het is alsof er bij me aan de deur wordt geklopt: hoe zit het, wat vind jij eigenlijk?’ Zo omschreef een lezer het effect van de interviews die Volkskrant-journalist Obbema publiceerde in ‘De zin van het leven’ (2019). Die gesprekken over de essentie van het bestaan voerde hij met bekende en onbekende Nederlanders na zijn hartstilstand in 2017. Ze bleken in een behoefte te voorzien, zijn boek werd een bestseller. Dit nieuwe boek, ‘Een zinvol leven’, vormt een bundeling van de daaropvolgende interviewreeks, beginnend met de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’ Dat levert opnieuw toegankelijke, maar ook diepzinnige gesprekken op. Aan bod komt een grote variëteit aan standpunten over waar het in het leven om zou kunnen of moeten draaien. Ook geeft Obbema zijn kijk op de betekenis van wat bij iedereen door het hoofd dwarrelt: het eigen levensverhaal.

Organisatie in samenwerking met de Bilthovense boekhandel.

Tijd: 20-220 uur
Locatie: Kapel
Kosten voor leden, vrienden en anderen € 12,50.
Aanmelding: kaarten kunnen alleen vooraf online gekocht worden via www.woudkapel.nl/programma. Zoek de desbetreffende datum en klik daarna op de knop Bestel kaarten, waarna u wordt doorgelinkt naar Ticketkantoor. Daar kunt u de kaarten afrekenen.