Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met Leontine Trijber

11 september 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
11 september 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Dementie – het begin van veranderend contact

Dementie hoeft niet het einde te betekenen van waardevol contact. Het kan juist het begin zijn om op een andere manier met elkaar te leren omgaan: voelend, contact makend, in het nu, vanuit het hart. Door anders om te gaan met deze ziekte en het mensbeeld dat erbij hoort, kunnen we anders leren kijken. Zowel als het onszelf overkomt als familieleden en betrokkenen.

Hoe gaan we met elkaar om? Wat kunnen we leren? Wat is er wél mogelijk? Wat is hoopgevend? Leontine Trijber neemt je deze ochtend vanuit haar positieve insteek mee op een verhalen- en ervaringsreis.

Leontine Trijber richtte in januari 2013 Ontmoetingscentrum Zandstroom op. Een warme ‘club’ waar mensen met dementie, met een haperend brein zoals zij dat noemt, elkaar waardevol kunnen ontmoeten onder begeleiding.
Gaandeweg werd het haar levenswerk om op een andere manier om te gaan met mensen met een haperend brein. Zij schreef hierover het kleurrijke en hoopvolle boek ‘Het Haperende Brein’ en kan er enorm enthousiast over vertellen.

Tijdens deze bijeenkomst is er volop mogelijkheid tot interactie. En je kunt tussendoor genieten van live muziek.
Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust iemand mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.

KLIK HIER VOOR DE BEGELEIDENDE TEKST BIJ DEZE BIJEENKOMST.
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

Datum: zondag 11 september van 10.30 tot 11.30 uur.
Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Een vrijwillige bijdrage is echter van harte welkom. Dat kan via onze QR-code onderaan maar is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”. Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!