Laden Agenda

« Alle Agenda

Labyrint lopen onder begeleiding

14 september 10:00 - 12:00

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

Het labyrint lopen is een middel tot transformatie en afspiegeling van je eigen levensweg. Focus, ervaar, loop en reflecteer op jouw weg naar binnen. Maak de stap in het labyrint en kijk wat het je brengt, onder begeleiding van wandelcoach Carin Kuijpers.

Welke weg bewandel jij? Onder begeleiding van wandelcoach Carin Kuijpers maak je een reis naar binnen en maak je kennis met deze prachtige vorm van meditatie en hoofd leeg maken. In een kleine groep mag je gaan ervaren welke weg en richting jij bewandelt en wat dit teweeg brengt. Het labyrint lopen is een middel voor transformatie; je laat los, ontvangt nieuwe inzichten en het biedt dankbaarheid en verwondering. Het bewandelen is een afspiegeling van je eigen levensweg.

Lees hier meer over het labyrint van de Woudkapel. 

Deze activiteit gaat door bij 5 of meer deelnemers. We laten dat 11 september via de mail weten.

Carin Kuijpers
Carin over zichzelf: Ik ben Carin Kuijpers, 56 jaar en woonachtig in Den Dolder. Ik heb een verpleegkundige achtergrond en ben jaren in de huisartsenzorg werkzaam geweest. Door uitval tijdens mijn overgang heb ik het roer omgegooid en ben mij meer gaan richten op het stimuleren van vitaliteit en leefstijladvisering. Daarnaast ben wandelbegeleider voor de Nationale Diabetes Challenge. Als wandelcoach organiseer ik bezinningstochten en bied ik coachingstrajecten aan voor vrouwen in de overgang. Mijn kracht ligt in het enthousiasmeren en motiveren van mensen om verandering te bewerkstelligen en te ontwikkelen. Ik ben een persoon die weet te overtuigen, vertrouwen weet te winnen en een luisterend oor biedt.

Kosten en aanmelden
Leden Woudkapel betalen € 5,00 *
‘Vrienden’ en niet-leden betalen € 10,00
Meld je aan door een kaart te kopen via de knop ‘Bestel kaarten’ hierboven.

* Je kunt lid of Vriend zijn van de Woudkapel. Wil je lid worden, of je ‘Vriend’schap omzetten naar een lidmaatschap, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

LET OP:  eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.