Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Ontmoeten op zondag – Het geheimvolle met Annemieke de Jong-van Campen

30 oktober 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Wat brengt ons in De Woudkapel bijeen? Wat brengt jou ertoe om je huis te verlaten om hier met andere mensen samen te komen? Een innerlijke beweging. Iets van geraaktheid. Iets van verlangen. Verlangen naar ontmoeting. Ontmoeting met de ander, ontmoeting met het diepste in jezelf. Ontmoeting met het geheimvolle. Zoals al eerder is gebeurd…

Eens en vaker ben je geraakt, dat kan haast niet anders. Heb je iets ervaren dat groter is, dieper, omvattender, raadselachtiger èn betekenisvoller dan het alledaagse, terwijl het tegelijkertijd heel gewoon kan zijn geweest. Het is, het zijn geheimvolle ervaringen. Ervaringen die jouw leven tekenen net als jouw omgang met anderen. Ervaringen die je inwijden in wat leven en mens-zijn is. Mystagogische ervaringen, kun je dat ook noemen.

Op deze zondag zullen we ons bezinnen op en met elkaar delen over de mystagogische weg die wij zijn gegaan. We worden daarin meegenomen door Annemieke de Jong-van Campen, die zich heeft gespecialiseerd in mystagogie. Lees hier wie Annemieke de Jong is en het boek dat ze heeft geschreven.

Iedereen is welkom hieraan deel te nemen. Neem gerust een vriend(in) of familielid mee. Na afloop is er koffie en thee en tijd om even van gedachten te wisselen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

Alvast voor in de agenda
De volgende ontmoetingszondag is 27 november met Jacob Beeker ‘Waarom ik caring farmer ben’. ‘Mijn droom; een boerderij waar boer en dier elkaar respecteren.’ Hier vind je meer informatie.