Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Filmhuis 23 februari – Supernova

23 februari 2023 19:30 - 22:30

€7,50

Gegevens

Datum:
23 februari 2023
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. €7,50
Bestel kaarten

LET OP: DEZE FILM STOND EERST GEPLAND OP 26 JANUARI. WEGENS TECHNISCHE PROBLEMEN IS DEZE TOEN NIET DOORGEGAAN. HAD JE AL EEN KAARTJE GEKOCHT?
DAN IS DIT KAARTJE ALSNOG GELDIG OP 23 FEBRUARI.
BEN JE OP 23 FEBRUARI ONVERHOOPT VERHINDERD OM DEZE FILM ALSNOG TE BEKIJKEN? STUUR DAN EEN MAIL NAAR COMMUNICATIE@WOUDKAPEL.NL EN DAN ZORGEN WIJ DAT JE JE KAARTJE TERUGBETAALD KRIJGT. 

Supernova – drama uit 2020, Verenigd Koninkrijk, regie: Harry Macqueen

Amerikaanse romanschrijver Tusker (Tucci) en Britse pianist Sam (Firth), al jaren een stel, reizen keuvelend in hun camper door het Engelse Lake District. Maar dit is niet zomaar een gezellige vakantie: Tusker lijdt aan beginnende dementie en wil nog een keer dierbare herinneringen ophalen.

Supernova is een oer-Brits drama, smaakvol en beheerst verteld, op het afstandelijke af. Toch is het erg aangenaam om anderhalf uur op te trekken met deze sympathieke personages. Hun liefde heeft een prachtige vanzelfsprekendheid, wat allicht mede te danken is aan de echte (hetero-) vriendschap tussen Tucci en Firth.

Datum en tijd
Donderdag 23 februari 2023. Aanvang film: 19.30 uur, zaal open: 19.00 uur.

Kaarten bestellen
Een kaart kost € 7,50 en dat is inclusief thee/koffie vooraf en na afloop. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de knop Bestel kaarten bovenaan deze pagina. Bij nog voldoende plaats is ook toegang mogelijk via contante betaling bij de entree (graag met gepast geld). Eenmaal aangeschafte tickets worden niet gerestitueerd (met uitzondering van de situatie bovenaan deze pagina).