Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Gespreksgroep Dialoog – Offers doen

22 februari 20:00 - 22:00

Gratis

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. Gratis

Dit voorjaar staan er weer een reeks dialogen gepland in De Woudkapel. De dialogen vinden plaats onder leiding van onze inspirator Madelief Brok en anderen begeleiders met ervaring.

Een dialoog is een gesprek tussen verschillende mensen, waarin een vrije gedachtewisseling plaatsvindt, wat tot nieuwe inzichten leidt bij de betrokkenen. Kenmerkend is dat er betekenissen ontstaan die zonder dialoog niet tot stand hadden kunnen komen. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je onderzoekt met elkaar wat werkt en waar het om draait. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies. In dialoog zie je andere betekenissen en kom je tot nieuwe inzichten. Luisteren met aandacht en onderzoeken van eigen oordelen en andere zienswijzen zijn essentieel.

Elke dialoog heeft zijn eigen thema. De dialoog van 22 februari gaat over ‘offers doen’. Doe jij wel eens een offer? En waarom? Wat betekent voor jou een offer doen? Of is een offer doen juist niet nodig?

Deze bijeenkomst is kosteloos. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Wil je meedoen? Meld je dan aan! Dat kan via een mail naar Madelief. De dialoog kan doorgaan bij een minimum van zes deelnemers. Op maandag 20 februari laat Madelief via de mail weten of de dialoog daadwerkelijk doorgaat.

Datum
Woensdag 22 februari van 20.00 tot 22.00 uur.