Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Eeuwigheden met Elsa Visser

7 november 2023 19:30 - 21:30

€12,50

Gegevens

Datum:
7 november 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. €12,50
Bestel kaarten

Elsa Visser werkt al decennialang als papierkunstenaar en past in EEUWIGHEDEN een vorm toe die de authentieke papierkunst laat samensmelten met dierbare objecten die een fase in het leven markeren. Objecten uit nalatenschap vormen de kern van een kunstwerk. Voorwerpen als sieraden, handgeschreven brieven, delen uit dagboekjes, as van de overledene, of welk uniek toevertrouwd object ook, worden verweven in de kunst van papier. Met als oogmerk een zichtbaar gedenkstuk te creëren, dat het daglicht ziet en de nagedachtenis koestert.

De Woudkapel heeft haar uitgenodigd een avond te verzorgen waarin we in gesprek gaan en werken met papier n.a.v. van een eigen gekozen voorwerp.

Let op: deze activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. U krijgt drie dagen van te voren bericht of de activiteit doorgang kan vinden.

Datum
De workshop vindt plaats op dinsdag 7 november van 19:30 – 21:30 uur in de Grote zaal.

Aanmelden en kosten
Iedereen is welkom hieraan deel te nemen. Er is plek voor maximaal 15 personen.
Deelname kost € 12,50 voor zowel leden als niet-leden. Kaarten bestel je via de knop ‘Bestel kaarten’ bovenaan deze pagina.
LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd, behalve indien de workshop wordt geannuleerd i.v.m. te weinig aanmeldingen.