Laden Agenda

« Alle Agenda

Concert Jong Muzikaal Talent over de vloer

19 oktober 15:00 - 16:30

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

“Wil je internationaal meetellen, dan moet je het onderwijs aan jong talent heel anders inrichten.” Met deze gedachte als uitgangspunt richtte harpiste Erika Waardenburg samen met haar echtgenoot Raoul Chênevert in 2003 de Academie Muzikaal Talent op.
Daar waar steeds meer bezuinigd werd op muziekonderwijs, door vakinhoudelijk steeds meer in te leveren en zelfs jong talent klassen op te heffen, besloten zij juist meer en breder muziekonderwijs aan jong talent aan te bieden.

Enkele bijzondere talentvolle jonge muzikanten komen naar de Woudkapel om hun kunnen te tonen op piano, viool, altviool en cello. Velen van hen treden – naast hun schoolopleiding – al op en hebben diverse prijzen gewonnen. Erika Waardenburg, artistiek directeur van de Academie voor Muzikaal Talent, praat deze middag aan elkaar, bevraagt de jonge musici over hun bijzondere opleiding en de muziek waar ze van houden. Ook vertelt ze over wat de Academie voor Muzikaal Talent inhoudt. Een prachtige middag voor alle musicerende jongeren en hun ouders!

Datum: zaterdagmiddag 19 oktober van 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Kapel

Speciale toegangsprijs: volwassenen betalen € 20,00 maar mogen 1 of 2 kinderen onder de 18 jaar gratis meenemen! Vul bij je bestelling ook het kaartje/de kaarten voor 1 of 2 kinderen in.

LET OP: eenmaal aangeschafte tickets worden niet gerestitueerd.