Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag – Ashmita Krishna Sharma: Nieuw Noaberschap

12 mei 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

In deze inspirerende lezing neemt Ashmita Krishna Sharma, een fervent pleitbezorger van een inclusieve samenleving, het publiek mee op een reis naar een vernieuwd concept van ‘noaberschap’. Met een focus op actief burgerschap en het zijn van een bondgenoot voor een ander, verkent ze de kracht van het samenbrengen van mensen die verschillend zijn. Krishna Sharma zal drie prikkelende stellingen presenteren, elk onderbouwd met gepaste verhalen die het belang van betrokkenheid en solidariteit benadrukken. Deze interactieve lezing is bedoeld om deelnemers te inspireren om niet alleen te praten, maar ook daadwerkelijk in actie te komen in het streven naar een inclusieve en gelijkwaardige samenleving.

“Curiosity is the start of everything”
Ashmita Krishna Sharma

Ashmita Krishna Sharma
Ashmita Krishna Sharma is de oprichtster en Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheids (DIG) expert van Sparkling Gems. Na een carrière van 10 jaar als veranderkundige bij organisaties als Shell, Deloitte en Mediq gooide ze het roer om in haar persoonlijke zoektocht naar zingeving en waardevol werk. Met haar organisatie Sparkling Gems geeft ze uiting aan haar missie organisaties te helpen naar gelijkwaardige systemen op de werkvloer waar elk talent tot hun volle potentieel kan ontwikkelen. Hiervoor maakt ze gebruik van de kracht van serious games. Ze schrijft over verschillende thema’s binnen DIG waarbij ze discussie en controversie niet schuwt. Onlangs werd ze LinkedIn Top Voice 2024.
Home – Sparkling Gems – Inclusie & Diversiteit adviesbureau (sparkling-gems.nl)

Muziek verzorgd door Quirine Kingma, altviool en Jan Siemons, orgel.

Klik hier voor het programma bij deze bijeenkomst.
Klik hier voor eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!