Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met Berit van Dobbenburgh

10 december 2023 10:30 - 11:30

Gratis

Gegevens

Datum:
10 december 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. Gratis

De kracht van bridge
De kracht van bridge? Die is moeilijk te omschrijven, ongrijpbaar eigenlijk. Maar als bridgers over hun sport praten, beginnen de ogen te twinkelen. Uitdagend, vergevingsgezind, snel, verslavend en verbindend zijn woorden waarmee bridgers hun sport beschrijven. Bridge gun je iedereen: om te ervaren, te spelen en te beleven door jong en oud. Om samen te genieten van de schoonheid van de bridgesport! Bridge kan overal, het is goedkoop en duurzaam en kan een leven lang gespeeld worden. Bridge houdt je brein en sociale contacten fit. Alle generaties kunnen genieten als bridger, vrijwilliger of fan. Met elkaar gaan we voor een leven lang bridgeplezier voor iedereen. Of je nu bridget om de hoek, in de buurt, in de kroeg, online of in het denksportcentrum, in je eigen dorp, gemeente of stad, als individu, met je bridgepartner, als team of als land. Samen gaan we door de kracht van Bridge voor een positieve gezondheid.

Berit van Dobbenburgh is directeur van de Nederlandse Bridge Bond, één van de grotere sportbonden van Nederland met 70.000 leden. Bridge is een mondiale sport en Nederland behoort tot de toplanden van de wereld. Zo werd Nederland in 2022 Europees kampioen. Het grootste deel van de bridgers beoefent de sport recreatief op lokale bridgeclubs en tijdens de vele kroegendrives. Bridge is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. We hebben op dit moment 140 actieve bridgers die binnen nu en 5 jaar 100 worden. En jong geleerd is oud gedaan! Berit zal toelichten wat Bridge kan betekenen in de sociale context en zingeving.

Klik hier voor het programma bij deze bijeenkomst.
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!