Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Vrouwengroep met Margot Janssen (VOL)

17 januari 2023 10:00 - 12:00

€70

Gegevens

Datum:
17 januari 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Margot Janssen
Kosten:
v.a. €70
Bestel kaarten

Tijdens de maandelijkse vrouwenbijeenkomst op dinsdag zijn de verbindende elementen; een open levenshouding, verruiming van inzicht en persoonlijke levensvragen.
We creëren een sfeer waar je je als vrouw kwetsbaar mag opstellen, in de wetenschap dat je gerespecteerd wordt en dat er zonder oordeel en zonder advies naar je wordt geluisterd.
Als uitgangspunt gebruiken we de natuur, de seizoenen en ons eigen leven.
In het najaar is de leidraad loslaten en oogsten en in het voorjaar ontdekken & verkennen.
We werken met een korte meditatie en een gedicht, een kaart of een stukje tekst. En we zullen samen soms wat schrijven, wat tekenen, en vooral naar elkaar luisteren.

De bijeenkomsten bestaan uit maximaal 14 vrouwen en worden begeleid door Margot Janssen. Zij is coach, kunstzinnig therapeute en tekendocent. Ze begeleidt al vele jaren vrouwengroepen via een kunstzinnige en holistische manier.

Kosten en aanmelding
Voor de samenhang en de verbinding binnen de groep is het wenselijk om zo veel mogelijk alle keren aanwezig te zijn, maar het is geen verplichting.
Voor leden en vrienden zijn er geen kosten aan verbonden. Voor anderen bedragen de kosten € 70,- voor de hele serie. Aanmelden kan alleen via de knop ‘bestel kaarten’. Voor de gratis kaarten hoeft bij Ticketkantoor na bestellen niets te worden afgerekend.

Data: dinsdagochtend 17 januari, 14 februari en 14 maart 2023.
Tijd: van 10 tot 12 uur.
Locatie: Kleine zaal