Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Ad van Nieuwpoort

30 juni 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtenddienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Dr. Ad van Nieuwpoort (1966) studeerde theologie aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2006 ook promoveerde. Vanaf 1996 was hij onder meer predikant in Amstelveen, in de Thomaskerk in Amsterdam en in Bloemendaal. Sinds 2020 is hij de predikant in de Haagse Duinzichtkerk. In 2017 verscheen over hem de docufilm  “Hier ben ik” van Sarah Vos en Sander Snoep. Van zijn hand verschenen diverse publicaties over de actuele betekenis van Bijbelverhalen. In 2017 schreef hij het boek “Uit de tijd. Wat bezielt een liberale dominee?”. Na het overlijden van Huub Oosterhuis kwam in 2023 “Uittocht” uit, een verzameling van laatste gesprekken en gedichten van Huub Oosterhuis. In 2024 publiceerde hij samen met acteur en zanger Bastiaan Ragas: “Jezus, waarom?” Naast predikant is Ad van Nieuwpoort ook toezichthouder bij de Protestantse Theologische Universiteit en veelgevraagd spreker.

Organist: Han Keesenberg
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!