Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Kamermuziekconcert “Rondom Brahms”

22 mei 2022 15:00 - 16:30

€20,00

Gegevens

Datum:
22 mei 2022
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
Kosten:
v.a. €20,00
Bestel kaarten

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,
+ Google Maps

Op zondagmiddag 22 mei vindt het eerste kamermuziekconcert plaats in een nieuwe serie concerten in de Woudkapel, georganiseerd door José Scholte en Annemarie Konijnenburg.
Een uniek concert, want het is voor het eerst dat José en Annemarie, die beiden zeer actief zijn in en voor De Woudkapel, samen op het podium staan!
Op het programma staat de prachtige sonate voor altviool en piano van Johannes Brahms. Daarnaast zullen samen met José Scholte en pianist Carl van Reenen liederen voor altviool, zang en piano uitgevoerd worden van Brahms en Charles Martin Loeffler.
Annemarie Konijnenburg altviool
Jose Scholte zang
Carl van Reenen piano

Deze middag is bij uitstek geschikt om te combineren met de Kunstroute, georganiseerd door De Biltse Kunstkring BeeKk, vanaf 12 uur.

Annemarie Konijnenburg is altvioliste in het Radio Filharmonisch Orkest. Daarnaast is ze hoofdvakdocent altviool en kamermuziek op het Utrechts conservatorium.
Ze studeerde viool bij Chris Duindam en Emmy Verhey, en altviool bij Prunella Pacey en Nobuko Imai. Ze is een graag geziene gast in de Woudkapel. Naast haar orkestbaan waar ze elke week concerten geeft in het Amsterdamse Concertgebouw en Tivoli Vredenburg in Utrecht is ze in verschillende kamermuziek ensembles regelmatig op allerlei podia te horen. Het door haar opgerichte Woud Ensemble geeft ook regelmatig concerten in de Woudkapel.

De alt José Scholte studeerde zang in Duitsland aan de Hochschule für musik Detmold. In Nederland had zij o.a. les van bekende zangeressen als Jard van Nes en Aafje Heynis. José is een veelzijdig zangeres met een groot repertoire van kamermuziek tot Opera.

 

 

Carl van Reenen

Het concert duurt ongeveer een uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: 22 mei 2022
Tijd: 15.00 uur
Kosten: € 20,00. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de knop Bestel kaarten.