Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Jorn den Hertog

19 november 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
19 november 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Jorn den Hertog woont samen met zijn vrouw, zoontje van één jaar én een druk ex-straathondje in Bennekom. Hij is werkzaam als studentenpastor in Utrecht, vanuit de Protestantse Gemeente Utrecht, en betrokken als pastor bij de Oecumenische Janskerkgemeente. Op dit moment rondt hij de opleiding tot predikant aan het Remonstrants Seminarium af.
Jorn is gefascineerd door het ‘goede gesprek’ over de zin (en onzin) van het leven. En verwondert zich over het feit dat de jonge mensen waar hij mee werkt zo’n behoefte hebben aan zingeving, (religieuze) taal en ruimte om te verstillen. Hij vindt het ontzettend waardevol om af en toe een stukje met deze jonge mensen mee te mogen lopen.

Organist: Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

Bijdrage

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!