Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Joost Röselaers

18 december 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Joost Röselaers (1979) is predikant van Vrijburg in Amsterdam-Zuid. Hij studeerde theologie in Leiden en Kaapstad en studeerde af in de ethiek. Na zijn studie werd hij predikant voor de Remonstrantse Broederschap in Boskoop, Nieuwkoop en Amsterdam. Hij was ook predikant van de Nederlandse Kerk in Londen. Hij was redacteur van o.a. ‘Het vrije woord: theologen en opiniemakers in domineesland’, ‘Kom vanavond met verhalen’, ‘Vrijzinnig vieren’ en ‘Tolerantie in turbulente tijden’. Joost publiceert regelmatig opiniestukken in NRC Handelsblad, De Volkskrant en Trouw. Hij is essayist van het Financieele Dagblad. Hij woont met zijn gezin in Zeist.

Organist: Gerard Zwart
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DEZE BIJEENKOMST.
Klik hier voor de livestream of eerdere uitzendingen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!