Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Het Wonderlijke Brein – (Verkenning van de kwetsbaarheid van het brein op latere leeftijd)

31 januari 14:00 - 16:00

Gratis

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
Madelief Brok
Kosten:
v.a. Gratis
Bestel kaarten

Het overkomt je… Je dierbare verandert… is sneller geïrriteerd, of juist… wordt stiller en trekt zich wat terug. Heeft wat meer problemen in het dagelijkse handelen of vindt de juiste woorden niet meer. Wil ook absoluut niet met je naar een huisarts, wat nu?
Je voelt dat er iets gaande is. Is het een natuurlijk proces van veroudering of een beschadiging van het brein?

In onze omgeving worden we soms geconfronteerd met een onverwachte of impulsieve reactie van een naaste zonder door te hebben dat deze reactie van iemand gestuurd kan zijn door een haperend brein. Herken je dit of wil je gewoon meer begrijpen van het ‘Wonderlijke Brein’ dan ben je van harte welkom. Je krijgt uitleg over de achtergrond van het gedrag. Als er behoefte aan blijkt te zijn, zullen we het gesprek hierover later voortzetten in kleinere kring. Wij denken hierbij aan 2 of 3 bijeenkomsten.

De bijeenkomst op 31 januari is voor personen die een partner, ouder of naaste hebben waarbij bovenstaande speelt en en die zoekende zijn naar handvatten en een luisterend oor. Eveneens is iedereen welkom die gewoon interesse heeft in de werking van een verouderd of beschadigd brein. Het is op oudere leeftijd prettig en verhelderend om te weten wat er met die complexe maar wonderschone hersenen van ons kan gebeuren in de herfst van ons leven.

De bijeenkomst wordt geleid door Ietje Luiken. Zij is psychosociaal consultant en heeft een eigen scholingsbureau (https://www.pp-breinconsult.nl/hetgezicht.html)

Locatie: grote zaal

Kosten en aanmelden
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de knop ‘Bestel kaarten’ bovenaan de pagina. Bij het afronden van de bestelling hoeft via IDeal uiteraard niets afgerekend te worden.