Laden Agenda

« Alle Agenda

Het Wonderlijke Brein, een bijeenkomst

31 januari 2024 14:00 - 16:00

Gratis

Gegevens

Datum:
31 januari 2024
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
Madelief Brok
Kosten:
v.a. Gratis
Bestel kaarten

Het overkomt je… Je dierbare verandert… is sneller geïrriteerd, of juist… wordt stiller en trekt zich wat terug. Heeft wat meer problemen in het dagelijkse handelen of vindt de juiste woorden niet meer. Wil ook absoluut niet met je naar een huisarts, wat nu?
Je voelt dat er iets gaande is. Is het een natuurlijk proces van veroudering of een beschadiging van het brein?

In onze omgeving worden we soms geconfronteerd met een onverwachte of impulsieve reactie van een naaste zonder door te hebben dat deze reactie van iemand gestuurd kan zijn door een haperend brein. Herkent u dit of wilt u gewoon meer begrijpen van het ‘Wonderlijke Brein’  dan bent u van harte welkom. U krijgt uitleg over gedrag en gaat ook met elkaar in gesprek over uw ervaringen.

Deze bijeenkomst is voor mensen die een partner of naaste hebben waarbij bovenstaande speelt en zoekende zijn naar handvatten en een luisterend oor. Eveneens is iedereen welkom die gewoon interesse heeft in de werking van een verouderd of beschadigd brein. Het is op oudere leeftijd prettig en verhelderend om te weten wat er met die complexe maar wonderschone hersenen van ons kan gebeuren in de herfst van ons leven.

De bijeenkomst wordt geleid door Ietje Luiken. Zij is psychosociaal consultent en heeft een eigen scholingsbureau (https://www.pp-breinconsult.nl/hetgezicht.html)

Locatie: grote zaal

Kosten en aanmelden
Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de knop ‘Bestel kaarten’ bovenaan de pagina. Bij het afronden van de bestelling hoeft via IDeal uiteraard niets afgerekend te worden.