Laden Agenda

« Alle Agenda

Gespreksgroep aan de hand van ‘Genesis’ van Jonathan Sacks

17 september 10:00 - 12:00

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

In deze groep bespreken we samen het boek Genesis, het boek van het begin, van de schrijver Jonathan Sacks. In dit boek worden de belangrijkste Genesisverhalen besproken. Jonathan Sacks legt verbanden met de Tora als geheel, met filosofie en wereldgeschiedenis, en met ons persoonlijke leven. Jonathan Sacks is oud opperrabijn in Engeland. Hij heeft een grote kennis van de Bijbel en zijn interpretaties van de verhalen zijn bijzonder verrijkend, actueel en uitdagend.

We lezen telkens een hoofdstuk uit het boek van Jonathan Sacks. Dat levert voldoende stof op voor gesprek en onderlinge uitwisseling!

We vragen de deelnemers het boek zelf aan te schaffen (het is gemakkelijk te bestellen).

De gesprekgroep wordt gegeven door Joost Röselaers. Joost is predikant in Bussum. Klik hier voor meer informatie over Joost.

Data
Dinsdag 17 september, 1 en 15 oktober en 5 november, van 10:00 – 12:00 uur.

Kosten en aanmelden
Leden betalen € 20,00 voor de hele serie *
Niet-leden betalen € 40,00 voor de hele serie
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Wil je meedoen? Meld je aan door een kaart te kopen via de knop Bestel kaarten.

* Je kunt lid of Vriend zijn van de Woudkapel. Wil je lid worden, of je ‘Vriend’schap omzetten naar een lidmaatschap, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.