Laden Agenda

« Alle Agenda

Gespreksgroep door Frans Croonen

18 november 20:00 - 21:30

|Terugkerend Evenementen (Bekijk alle)

One event on 18 november 2024 at 20:00

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

Eeuwigheid ligt in de palm van mijn hand – op reis in de christelijke mystiek 

Mystiek verwijst naar de directe ervaring van God of het goddelijke, vaak buiten de traditionele kaders van theologische doctrines en rituelen. Een ingrijpende persoonlijke, spirituele ervaring is het vertrekpunt. Vaak als donderslag bij heldere hemel. Daarna is alles voorgoed anders.

Deze avond gaan we samen op reis in de christelijke mystiek. We lezen samen mystieke teksten uit verschillende tijdvakken, tradities, met verschillende accenten. Wat roepen ze in jouw innerlijk op? Wat ziet jouw mystieke blik?

Drs. Frans Croonen is geestelijk begeleider en zoekt samen met mensen naar zin en betekenis. Dat doet hij in individuele begeleidingsgesprekken en met groepen in workshops, trainingen, bezinningsdagen en retraites. Frans schreef het boek Geestkracht, over zingeving en spiritualiteit in het Nederland van nu.
Zie voor meer informatie: www.zinenzijn.nl

Data
Donderdag 24 oktober en maandag 18 november, van 20.00 – 21.30 uur.

Kosten en aanmelden
Leden betalen € 10,00 voor de beide avonden *
Niet-leden betalen € 20,00 voor de beide avonden
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Wil je meedoen? Meld je aan door een kaart te kopen via de knop Bestel kaarten.

* Je kunt lid of Vriend zijn van de Woudkapel. Wil je lid worden, of je ‘Vriend’schap omzetten naar een lidmaatschap, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.