Laden Agenda

« Alle Agenda

Gespreksgroep Een God die in mij gelooft

6 november 20:00 - 22:00

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Bestel kaarten

In deze cursus lezen we met elkaar het nieuwste boek van Claartje Kruijff, “Een God die in mij gelooft”, richting en rust in een wereld zonder zekerheid. In dit boek stelt Claartje Kruijff zich de vraag: Wat als we opnieuw zouden kunnen geloven? Welke woorden zouden we dan geven aan de ervaring van betekenis en diepgang? Zij zoekt tegendraadse en bevrijdende perspectieven op wat geloven anno nu kan zijn, rond thema’s als overgave, kwetsbaarheid, gemeenschap en verlangen. Wars van dogma’s en vol herkenbare voorbeelden, is dit boek een inspiratiebron voor vrije gelovigen, ongelovigen, twijfelaars en andere zinzoekers.

Claartje Kruijff (Utrecht) was organisatiepsycholoog in de Londense City en is nu predikant in de Remonstrantse Gemeente Utrecht. Eerder schreef zij Leegte achter de dingen en Stevig staan in een kwetsbare wereld. Het boek verschijnt 19 september bij Ten Have.

Data
Woensdag 6 en 20 november, 4 december, van 20:00 – 22:00 uur.

Kosten en aanmelden
Leden betalen € 15,00 voor de hele serie *
Niet-leden betalen € 30,00 voor de hele serie
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Wil je meedoen? Meld je aan door een kaart te kopen via de knop Bestel kaarten.

* Je kunt lid of Vriend zijn van de Woudkapel. Wil je lid worden, of je ‘Vriend’schap omzetten naar een lidmaatschap, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.