Laden Programma

« Gehele Programma

Gedachtenisdienst met Roos Ritmeester

6 november 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,

Organisator

communicatie@woudkapel.nl
E-mail:
communicatie@woudkapel.nl

Roos Ritmeester (1952) is theoloog en emeritus Remonstrants predikant. In haar werkzame leven was zij predikant van de Remonstrantse gemeentes Schoonhoven en Oude Wetering en geestelijk verzorger in de GGZ (Altrecht). Haar theologische belangstelling ligt in het bijzonder bij het zogenoemde Joods christendom zoals zich dat ontwikkelde in de eerste Joods christelijke gemeente in Jeruzalem en nog eeuwen bestaan heeft in Syrië.

Zij was de laatste jaren beschikbaar voor pastorale gesprekken met leden van de Woudkapel die daaraan behoefte hebben en leidt af en toe gespreksgroepen.

Organist:
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Na afloop is er koffie en thee.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”. Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-CODE VOLGT