Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Interactieve lezing Frans Croonen: De mystieke blik – zien en niet zien

8 februari 20:00 - 21:30

€7,50

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
Madelief Brok
Kosten:
v.a. €7,50
Bestel kaarten

Terwijl de dogmatische en theologische belangstelling voor het christendom steeds verder afneemt, groeit de fascinatie voor de christelijke mystiek. Het is voor veel mensen een verrassende ontdekking dat we op een spirituele schatkist zitten die ons innerlijk leven kan voeden en verrijken.  Daarnaast blijkt de inhoud van die schatkist bijzonder actueel te zijn.

Frans Croonen neemt ons mee op reis in deze wondere wereld van spiritualiteit en mystiek. Welke vrouwen en mannen hebben een voorname rol gespeeld in de opkomst en ontwikkeling van het mystieke christendom? Wat willen ze ons vertellen en met ons delen? Met welke blik kijken ze naar God, naar zichzelf en naar de wereld?

Deze interactieve lezing is een inspirerende en laagdrempelige kennismaking met de mystieke traditie in het christendom. Het is geen geschiedenisles, maar een spirituele ontdekkingstocht. Met welke mystieke blik kijk jij?

Frans Croonen is geestelijk begeleider en zoekt samen met mensen naar zin en betekenis. Dat doet hij in individuele begeleidingsgesprekken en met groepen in workshops, trainingen, bezinningsdagen en retraites. Frans schreef het boek Geestkracht, over zingeving en spiritualiteit in het Nederland van nu.

Datum en tijd
Donderdag 8 februari, 20.00 – 21.30

Kosten en aanmelden
Kaarten kosten € 7,50 voor leden en niet-leden. Er is plaats voor maximaal  150 deelnemers. Koop je kaart via de knop ‘Bestel kaarten’.
LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.