Laden Agenda

« Alle Agenda

Expositie Gerrit van Esterik

21 mei - 27 augustus

Gegevens

Begin:
21 mei
Einde:
27 augustus
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Expositie van schilderijen, aquarellen, tekeningen en etsen.

Gerrit van Esterik is geboren in Woerden, sinds 1981 woonachtig in Bilthoven. Lid van kunstenaarsvereniging BeeKk. Heeft vaak geëxposeerd en het museum in Woerden heeft een werk van hem. Hoofdzakelijk houdt hij zich bezig met schilderen (olieverf en acryl), aquarelleren en tekenen. Er is vaak affiniteit met het surrealisme te zien, er is ook invloed van het expressionisme, maar daar is niet alles mee gezegd. Duidelijk is te zien dat hij al zoekend zijn weg is gegaan. Geeft al jaren teken- en schilderlessen en kunstgeschiedenis aan groepen volwassenen.

Waar en wanneer: in de grote zaal van 21 mei tot en met 27 augustus, op diverse plekken in de hal van 21 mei tot en met 27 augustus, en in de kleine zaal van 4 juni tot en met 27 augustus 2024.

Het betreft een verkoopexpositie. De informatie en prijzen zijn inzichtelijk op de verkooplijsten die bij de expositie aanwezig zijn.
Korte persoonlijke informatie over de kunstenaars is ook aanwezig.

Je bent van harte welkom om de exposities in de Woudkapel te bezoeken op zondagen van 9.30 tot 12.30 uur en een half uur voor aanvang en na afloop van activiteiten. Bezoek op afspraak is mogelijk na een telefoontje naar Inge Fuijkschot (06-484 072 80) of Lucie Musterd (06-535 071 07).
We kijken uit naar je komst! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar Inge Fuijkschot of Lucie Musterd.