Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Ellen Kruyt

11 juni 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
11 juni 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtenddienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Ellen Kruyt (1954) is Coach voor Leven en Werk; extramuraal geestelijk verzorger, mindfulnesstrainer en gespreksleider bij ethische dilemma’s.
Zij volgde studies op het gebied van mens en gezondheid en mens en arbeid. Vervolgens maakte zij de ommezwaai naar de studie Theologie en Levensbeschouwing aan het OVP te Bilthoven en aan de Hogeschool Amsterdam. Tot slot volgde zij het Seminarie, wederom aan het OVP.
Na jarenlange ervaring in de zorg en het bedrijfsleven als verpleegkundige en HR-adviseur was zij als geestelijk verzorger ruim 10 jaar werkzaam binnen de verpleeghuissector (VVT) in Leiden. Trefwoorden in haar werk zijn: palliatieve zorg, dementie, rouw- en verlieservaringen, levensvragen.
Sinds januari 2021 is zij met veel plezier en passie werkzaam via haar eigen praktijk LEVEN met LEV. Daarnaast is zij verbonden aan het Centrum voor Levensvragen Zuid-Holland Noord. Naast individuele gesprekken gaat zij voor bij enkele vrijzinnige gemeenten in het land, in verpleeghuizen en geeft workshops en lezingen.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!