Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Einaudi ligconcert®

11 november 2023 20:00 - 21:15

€45,00

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Tijd:
20:00 - 21:15
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. €45,00

Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Einaudi ligconcert® is een nieuw programma waarin langzame en rustgevende klassieke werken worden gespeeld voor cello en piano. De muziek van o.a. Einaudi’s cd’s ‘Una Mattina’ en ‘Seven Days of Walking’ zal klinken. Ze beginnen en eindigen met het zelfde werk!

Neem een matje, deken en warme kleding mee en kom liggen! Neem makkelijk zittende warme kleding mee, alsook een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken.

Over Evelien & Jeroen
Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 200 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit (www.jeroenvanveen.com).

Evelien Fokker is celliste, organisatiepsycholoog en coach. Middels haar workshops, concerten en retraites inspireert zij particulieren en medewerkers tot ontspanning, reflectie en teambuilding. Haar concert- en eventlocatie House of Inspiration in Wassenaar is ook te huur voor externe initiatieven (www.evelienfokker.com).

Datum en tijd
Zaterdag  11 november van 20:00 tot 21:15 uur.
De zaal is open vanaf 30 minuten voor aanvang.

Aanmelden en kosten
Het concert kost € 45,00. Kaarten zijn hier te bestellen via de eigen site van Evelien en Jeroen.
Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.
Mocht het evenement niet doorgaan wegens te weinig kaartverkoop, dan vindt wel restitutie plaats!