Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met Hans Blom

2 juni 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtenddienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Ds. Hans Blom
Ds. Hans Blom uit Almere studeerde theologie in Kampen en in Genève bij de Wereldraad van Kerken. Hij was gemeentepredikant in Edam (Gereformeerd) en Huizen (Samen-op-Weg). Sinds 2001 is hij predikant met bijzondere opdracht van de PKN en werkt hij op het Hoofdkwartier van het Leger des Heils in Almere. Hij is senior beleidsmedewerker voor identiteit & geestelijk leven, vrijwilligers en ongewenste omgangsvormen. Hij is lid van de Westerkerkgemeente te Amsterdam waar hij af en toe ook voorgaat.. Voor reacties: hans.blom@legerdesheils.nl

Organist: Han Keesenberg.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor eerdere uitzendingen.

Bijdrage
De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit kan contant aan het einde van de bijeenkomst of via de QR code.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage’.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!